██  ██  Disclaimer

 

Algemene voorwaarden:

Alle informatie, diensten of producten op de website van “Adviesbureau BEA”, kunnen fouten bevatten en/of onderhevig zijn aan tijdelijke onderbrekingen.

 

“Adviesbureau BEA” doet zijn uiterste best om alle informatie, diensten en producten zo goed mogelijk aan te bieden en de website zo actueel mogelijk te houden.

 

“Adviesbureau BEA” kan nimmer verantwoordelijk gesteld worden voor de gevolgen, voortkomend uit het gebruik van de website.

 

Indien de gebruiker of bezoeker niet tevreden is over de inhoud en/of het functioneren van de website van “Adviesbureau BEA”, is het hun goed recht er geen gebruik meer van te maken.

 

“Adviesbureau BEA” accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor de gevonden informatie op of via de website.

 

“Adviesbureau BEA” kan daarom nimmer aansprakelijk worden gesteld voor schade of nadeel, die een gebruiker of bezoeker mogelijk ondervindt als gevolg van het bezoeken van de website. De gebruiker of bezoeker gaat door op eigen risico.

 

“Adviesbureau BEA” is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor het verkeerd gebruik of onjuist interpreteren van enige informatie op of via de website. Deze verantwoordelijkheid ligt in zijn geheel bij de gebruiker of bezoeker van de website.